Ziek melden
Welkom op de website van obs De Noordster - Bergen op Zoom
Speelheuvel - obs De Noordster
obs De Noordster - Ingang onderbouw
De buitenklas - obs De Noordster
Het blotenvoetenpad - obs De Noordster
obs De Noordster - onze speelplaats
obs De Noordster- Op ontdekking in onze schooltuin ....

In geval van ziekte van uw zoon/dochter kunt u vanaf 08.00 uur naar school bellen (0164 - 256801) om dit te melden. U krijgt dan de leerkracht van uw kind zelf aan de telefoon of er wordt een melding gedaan aan die desbetreffende leerkracht. Wilt u extra informatie geven, dan kunt u vragen of de leerkracht u terug kan bellen.

We vinden het vervelend voor de kinderen als ze op school ziek zijn/worden; we gaan er dan vanuit dat een ziek kind behoefte heeft aan een thuisomgeving. (Extra) telefoonnummers kunnen dan goed van pas komen; thuis, werk, oppas, opa/oma/buren. De meeste extra telefoonnummers zijn op school bekend. Als er veranderingen komen, wilt u die dan aan de leerkracht van uw kind doorgeven?

Indien u (weet of) twijfelt of een ziekte besmettelijk is, neemt u even contact met ons op, we kunnen dan kijken wat wijsheid is.
Dit om te voorkomen dat andere kinderen uit de klas, zeer jonge broertjes en zusjes, zwangere vrouwen enz. besmet raken.
Het is fijn als we op de hoogte zijn van welke ziektes er heersen. Indien nodig kunnen we iedereen inlichten via het nieuwsbord of een briefje!

somlijn

Direct naar...

Ons adres...

obs De Noordster
Groenplaats 32
4613 GP Bergen op Zoom
tel. 0164 - 256801
email obs De Noordster

Logo gezonde school horizontaal

leerbedrijf licht 

obs De Noordster
is onderdeel van

 

somlogo