In de media
Welkom op de website van OBS De Noordster - Bergen op Zoom
Piratendag Kleuters - voorjaar 2017
OBS De Noordster - Bergen op Zoom
Indianen sportdag kleuters - voorjaar 2017

Kunstwerk "De Tussenstop" onthuld (incl. filmpje)

 


BNDeStemADalgemeendagblad

 

Op vrijdag 3 november was het eindelijk zo ver. De Tussenstop (kunstwerk op de Halsterseweg) werd onthuld door 8 kinderen van De Noordster. Er was heel wat voorbereiding aan vooraf gegaan, maar het resultaat mocht er dan ook zijn. 

694

Leerlingen Noordster openen kunstwerk De Tussenstop Halsterseweg

BERGEN OP ZOOM - Met een ruk aan de touwen hebben Vincenzo Roodenburg, Romy Vonk, Jana Houzani, Kyona Stoffels, Sam Taalman, Maarten Hagenaars, Britt Emery en Ferdi Akcay, leerlingen van basisschool De Noordster, een muur van gekleurde kartonnen dozen omver getrokken. En daarmee is kunstwerk De Tussenstop, op de kop van het Bergse deel van de Halsterseweg, nu officieel geopend. 

De opening gebeurde in aanwezigheid van heel de school en tientallen buurtbewoners. Die vinden het kunstwerk tussen Halsteren en Bergen op Zoom prachtig.

Vandalisme

Donderdag is met man en macht gewerkt om het met graffiti bespoten kunstwerk weer schoon te krijgen. Dat werd afgelopen weekend beklad door vandalen, wat tot veel verontwaardiging bij bewoners leidde. De nacht voor de onthulling is zekerheidshalve een extra oogje in het zeil gehouden. 

 696    695 

 


klik hier om het artikel in het Algemeen Dagblad en BN DeStem te bekijken. Het artikel in het AD is hetzelfde als het artikel in BN DeStem.

 

 

 

somlijn

Direct naar...

Ons adres...

obs De Noordster
Groenplaats 32
4613 GP Bergen op Zoom
tel. 0164 - 256801
email obs De Noordster

Logo gezonde school horizontaal

leerbedrijf licht 

obs De Noordster
is onderdeel van

 

somlogo